Yeah. The name is shiha.

HYE!

Welcome to this piece of shit..

life is short..

.:break the rules:.

.:forgive quickly:.

.:kiss slowly:.

.:love truly:.

.:laugh uncontrollably:.

:)

I am an independent Herbalife distributor ;)

Glitter Text

Tuesday, June 30, 2009

M E R A Y A P ke manamana sajee

yayy~ arytuh aku kua same mmbe2 g merambu tah kemane mane,,
lam lbeyh kureng kul 2 lbeyh kowt,, aizat tlh mengoffer diri nak amek kitowg,, yg kua tyme uh,, 5 owg jewh,, aku yakni shiha,, nadia,, intan,, zul adess (dilantik sebagai cameraman) juge aizat guidance kitowg la memandangkan dye dak kl,,hehe~ mule2 dtg uh,,kitowg g sunway pyramid luh,, saje tgk2 owg ice skating,, gelak2 kan owg jatoh,,hahaha~ pastuh agak2 lapa,, g r mkn n,,hehe~ pas mkn,, pusing2 jap,,
neyh la,,amek picha ngan owg tuwe mane tah,, ensem an dye,, mwahaha~


jln lagik,,

b4 blah tuh,, sempat pule amek2 picha,,konon
cam
kenangan kat sunway la,, poyo!


pastuh kitowunk g
klcc,, actually nak g time square,, tp tah cane,,
twos melencong g klcc,,
lepak la kat taman dye uh,,


tym neyh,, saje la konon nak amek picha kat pdg golf,,haha~
baju biru uh intan,, yg free hair uh,, nadia,, laki uh ayzat,, n aku r sowg ag uh,,


lagi picha,,
intan is substituted ngan zul adess,,


agak2 cam
da penat ddk ala2 minah ayu,, kitowunk mcm ye ye r,,
nak
amek picha lompat2,,tah pape yg jadik,, xpasal,,aku jewh yg sempat lompat sowg,,
yg len uh awal2 da sebok nak lompat xrety nak saba,,da aku jewh tyming baek,,
ekekeke~ pastuhh,,
gelabah gle aku tgk aku kat picha neyh,,hahaha~




yg bwh neyh plak,,
sekor pown xsempat nak lompat,,
situation neyh,, aku nak
salah kan cameraman ayzat,,
gelojoh sgt nak click camera uh,, hakhakhak~ [tamo marah ayzat,,guraw]
=P



da agak2 penat
melompat smpai bepeluh,, gerak lak ntah kemane mane,, in the mean tyme,,
aku sempat gak
wat sketsa ngan nadia,, nadia bajet2 cam wat tugu negara r,, yg aku lak,, tah ape pown tatawu,,



agak
spulo minit wat tugu bangang tesebut,, kitowg pown g men kat PLAYGROUND!!!! wah! mmg seronok.. paleng aku ske r senang cte,,
smpai tekinja kinja cam picha kat bwh neyh,,
KERIANGAN DUNIA
ahaxxx!!



tyme yg kat bawah neyh,, agak penat la gak posing,, sbb cameraman pwoblem cket,,
hakhak!




RIANG!! sgt riang,,heheh~ bape kali aku men slide kat blkg uh,, rase cam nak jd dak kecik ag,,
hikhik~


yg bwh neyh plak,, nadia cam nak bertapa lak,,aku swoh dye blaja ilmu silat,, intan konon2 posing,, aku lak,, bajet2 nak ramal cuaca,,lalalala~



yg naek menatang spring neyh,," squirrel,, i choose u!!" haha,, sonok gle babeng
naek mnde alah neyh,, haha~ aku rase
cam nak tecabot pown ade spring neyh,,
bese la,, yg nek nye pown
dak gumok baju pink uh,, xleyh bla,,


pas naek menatang spring,, kitowunk kene marah ngan pak guard dowh,,
hahaha~
laju2 kitowunk lari,,hahaha~
malu xmalu sangat la tyme uh,, kekekeke~
then,, cam da penat an bermain-main ibarat kanak-ribena terencat,, mule r nak baring2 lak
kat rumput uh,, yg ayzat n zul adess xleyh bla,,twos gatal2 badan,hahaha!




pastuh,, kitog pown balek laa,, dihantar oleh ayzat,,
kredits 4 ayzat kerane tlh berjaya menjaga 3 anak dara,,
miahahahahaa!

nota cik kutu rayap : woihh,, kowunk xyah ckp kitowg kua ngan pakwe masing2 okeh,,
KAMI KAWAN! yayyy~ cam bodo jewh dak2 neyh,, komen kat tagged aku,,
ckp kitowunk kua ngan pkwe la apela,,aishh
matured la cket bro,, jgn jd sakai sgt,,
asal kua same laki jewh, pkwe,,ahaxxx!

nota cik kewl : da la cik kutu,,xyah membebel lagi,,hahaha!

3 comments:

  1. wooo,,windu giler tyme nih,,!!

    ReplyDelete
  2. hahaha!!
    kan???
    uuuu!
    mawu balek tpm je rase taw..
    :)

    ReplyDelete